Zrwz0l6reicohoiq3zjb

Nerdy Speakers StartUps

Community for spirende foredragsholdere og ambitiøse kommunikatører

Nerdy Speakers StartUps
- med Trine Ravnkilde Frederiksen, Soulaima Gourani & Anne Skare Nielsen


1 ÅRS MEDLEMSKAB I "FITNESSCENTER FOR FOREDRAGSHOLDERE" FOR BEGYNDERE


Hvis du går rundt med en drøm om at kunne holde foredrag, ikke være nervøs for at tale foran en forsamling, eller måske endda gøre dine talegaver til din levevej, så er du kommet til det rigtige sted.


Nerdy Speakers Startups er et digitalt kursus, der giver dig alle redskaberne til at blive en modig og dygtig kommunikatør, og lærer dig alt om hvordan du kan skabe en god forretning omkring dig selv og dine foredrag.

Udover det digitale kursus får du 1 års medlemsskab i en lukket gruppe hvor du vil blive inspireret, udfordret, undervist og motiveret. Det er svært at sætte sig nye mål og nå dem alene - hos os kan du gøre det med et stærkt hold i ryggen.
Nerdy Speakers Startups er til dig, der har brug for den rolige start, for et fællesskab der bakker dig op, og som ønsker at lære fra nogle af de bedste i branchen.

Vi har lavet den lækre pakke til dig, hvor du får:

 • Adgang til det digitale kursus Stand Up - Speak Out / Tag scenen, som du i ro og mag kan fordybe dig i. Indholdet i det forløb kan du se herunder.
 • 12 måneders medlemskab i et lukket, eksklusivt community med folk, der vil elske at se dig blomstre.

 • 12 gaver fra Anne & Soulaima i løbet af året, hvor vi f.eks. alle mødes til live webinar online og fordyber os, lærer og griner sammen.

 • Og sidst men ikke mindst - Trine: En dedikeret, hårdtarbejde og toptunet community manager, der sørger for at stemningen er god, og som gi'r dig et hjælpsomt klap i måsen, når du har brug for det.


Læg fundamentet til din karriere som foredragsholder

Du kan være med allesteder fra i verden. I nattøj eller jakkesæt.

Og vi er ligeglade med hvor ung, gammel, erfaren, usikker, uprøvet eller bange du er.

Hos os kommer du i sikker havn, og vi vil rose og klappe af dig hele vejen til de mange gode succesoplevelser, der venter forude.

Kort sagt: hvis du har et hoved og et budskab der brænder inden i, men ikke ved hvordan du får det ud, så skal du med på Nerdy Speakers Startups!

I vores community hjælper vi hinanden. Bl.a. ved at:

 • Svare på hinandens spørgsmål og give gode råd.
 • Skrive bøger, artikler og hjælpe hinanden med at udkomme i medierne.
 • Få nye venner og mødes i arbejdsgrupper, eller tage med hinanden ud til foredrag.
 • Finde ud af hvordan du udvikler dig, overkommer nervøsitet, tjener penge, bygger dit brand, og sætter scenen for dine budskaber. Og undgår alle de dumme fejl.
 • Bruge den 100% online uddannelse som referenceramme – du har alt materiale til din rådighed resten af livet, og når du har brug for det.
 • Hjælpe hinanden med at sætte struktur på året: få lavet din hjemmeside, start din virksomhed, find dit budskab - uden stres og pres.
 • Komme i gang med at tjene penge på at holde foredrag, sætte din pris rigtigt og rejse ud i verden, så folk også kan klappe af dig der.


Få ro på bagsmækken:

 • Vi tror ikke på at man kan stresse sig til læring. Mange mennesker lærer kun, når de er trygge og glade. Vi møder dig med hjertet først - og vi håber, at du vil gøre det samme.
 • Giv dig selv tid til at fordybe dig. Invester et år af dit liv til at tilegne dig en kompetence, som alle drømmer om at få: evnen til at tryllebinde et publikum.
 • Ingen får succes alene. Og hvis de gjorde ville det være kedeligt. Bliv en del af et dedikeret fællesskab, hvor vi løfter hinanden i flok.
 • Find sammen med ligesindede, der tror på dig. Vi elsker ambitiøse, gakkede, originale mennesker. Og vi vil gerne hjælpe dig med at få det bedste frem i dig selv.
Der er mange grunde til vi har lavet det her kursus, og et af dem er, at vi gerne vil hjælpe dig der ikke er helt etableret, med at blive kanondygtig for et lille beløb.

Vi har selv været i dine sko, og ved hvor vigtigt det er for dig (og din virksomhed, hvis du er selvstændig), at du kan kommunikere stærkt og overbevisende.


(Vi har i øvrigt selv en fest med vores nerdy speakers ;)


Læs hvad nogle af medlemmerne siger og se eksempler på dit digitale kursus-indhold herunder. Har du spørgsmål, så skrive endelig til mig: [email protected]


Instructor


Trine Ravnkilde Frederiksen
Trine Ravnkilde Frederiksen

Curriculum


  Introduktion
Available in days
days after you enroll

"Det, der gør mig allerallergladest for at jeg tog mig sammen og meldte mig til dette forløb sammen med alle jer andre er, at det er gået op for mig via de videoer, der har været med Anne & Soulaima og ved at lytte på de ting, I andre har skrevet herinde.

AT VI MÅ SGU GODT...ville det her. Ikke bare MÅ vi - hvis det føles som noget, vi vil indeni, så SKAL vi sgu...dele det vi tænker, føler, mærker, ser, forstår osv. med 'resten af verden'!"

- Tanja Lewis, Leder & performance coach

"Det er ret vildt! Blot efter de få videoer jeg har set, har jeg fået fornyet tro på og tillid til, at det her kan jeg den-unde-hyle-fløjte-brodere-mig sgu godt!

Jeg VIL være en rigtig dygtig, inspirerende, givende formidler på en scene. Jeg har jo faktisk rigtig meget at byde på, OG der er ingen som mig. Af hjertet TAK fordi I mindede mig om det. Nu går jeg sgu ud og 'owner' det. Det ER unikt (indenfor kultur og sundhedsfremme - et felt befolket stort set udelukkende af kulturfaglige) at være både sygeplejerske, kunsthistoriker og have en forskningsorienteret kandidat i sundhedsvidenskab fra Institut for Klinisk Medicin på Panum/KU.

Ikke mere lys under en skæppe og manglende tro på, at jeg kan formidle det blændende og fængslende. Jeg har givet helt slip på, at det skal være på en bestemt (tør) akademisk/videnskabelig måde, som bare fastlåser mig og gør det stift. Det skal være levende og spændende og det har jeg takket være jer allerede fået troen på, at det kan - nej vent! at det ikke bare kan være sådan, men at det bliver sådan!"

TAK for jer! :-)

Grith Rugaard, Direktør & Grundlægger ARTISANITAS

"Just a note to say how much I've enjoyed your course.

Although I'm already a working professional speaker the course gave me plenty of fresh inspiration. I've watched most of the episodes more than once"

Kay, Howtoliveindenmark.com

"Det er så vildt, hvad jeg får gjort af tiltag, efter jeg har meldt mig her. Det er fordi jeg føler mig sikker i min overbevisning om, at jeg her i dette forum, får hjælp til at levere 'klatten'. 💪🏻

Siden jeg tilmeldte mig, er jeg lissom kommet tilbage i sporet og har fået energi og tro på at jeg kan bidrage med noget med kant.

Line Gade, Sundhedsvisioner

FAQ


Hvornår starter og slutter mit medlemskab?
Medlemskabet i facebookgruppen starter med det samme og fornys automatisk efter et år.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Hvordan lyder adgang for evigt? Efter du har tilmeldt dig, har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du vil - på alle dine devices.
Hvad hvis jeg fortryder?
Vi vil bestemt ikke have, at du er utilfreds! Hvis ikke vi skal lege, så kontakt os i løbet af de første 14 dage - så får du alle pengene retur.

This course is not open for enrollment.