Re09nneetvwmt2v5alvf

Stand Up - Speak Out (Danish edition)

Alt hvad du skal bruge til at stråle på scenen og skabe en karriere som foredragsholder.

Køb adgang - 3000 dkr

Stand Up - Speak Out
- med Soulaima Gourani & Anne Skare Nielsen


Bliv en mester til at gribe mikrofonen og tryllebinde dit publikum:

  • To af verdens bedste foredragsholdere tager dig ved hånden fra start til slut, og deler alle deres hemmeligheder med dig.
  • Du vil lære hvordan du kommer i gang, hvordan du udvikler dig, overkommer nervøsitet, tjener penge, bygger dit brand, og sætter scenen for dine budskaber. Og undgår alle de dumme fejl.
  • 100% online uddannelse – du har alt materiale til din rådighed resten af livet, og når du har brug for det.
  • Målrettet dig, der vil leve af at holde foredrag, supplere din indtægt ved at tale for et publikum et par gange om året, eller som skal op på ølkassen i forbindelse med dit arbejde eller uddannelse.


Og stråle igennem:

  • Kurset lærer dig, hvordan du skiller dig ud, hvordan du gør alle emner spændende, hvordan du leverer dit budskab, fortæller en historie, bruger din krop, stemme og charme. Og ikke mindst hvordan du sætter en pris og sender en faktura, får testimonials og sætter tid og penge af til at lære nyt, rejse og blive en lysende stjerne indenfor det, der optager dig ...
  • ... så dit budskab sidder lige i skabet – igen og igen og igen.
  • ... og du på alle måder kan nyde den energi og boost af selvtillid, der følger med at kunne stille sig op foran et publikum og levere varen.


Instructor


Soulaima Gourani & Anne Skare Nielsen
Soulaima Gourani & Anne Skare Nielsen

Om Soulaima Gourani

Soulaima er kendt som en af de mest inspirerende foredragsholdere i hendes generation med ca. 200 foredrag om året i hele verden. Hun har holdt foredrag i Norge, Sverige, Saudi Arabien, Frankrig, Finland, Estland, Tyrkiet, Tyskland, Østrig, Ungarn, Rusland, Marokko, England, Israel, Sri Lanka, Burma/Myanmar, Mongoliet, Indien og USA. Hun er kendt fra TV, radio og som blogger og forfatter.

Om Anne Skare Nielsen

Anne har altid været en story teller. I dag driver hun Future Navigator, som er en succesfuld forretning der fortæller og uddanner i fremtiden. Hun er forfatter og er kendt ekspert i medierne i de sidste mange år. Hun har haft sit eget TV-program og er gift med sit livs kærlighed, som hun har fire børn med.

Hun har en stærk tro på, at vi alle har brug for at fortælle vores historier - i et samspil mellem foredragsholderen og lytterne - da det netop er dér, vi udlever vores sande potentiale og formål.


Curriculum


  Introduktion
Available in days
days after you enroll

Det er ret vildt! Blot efter de få videoer jeg har set, har jeg fået fornyet tro på og tillid til, at det her kan jeg den-unde-hyle-fløjte-brodere-mig sgu godt!

Jeg VIL være en rigtig dygtig, inspirerende, givende formidler på en scene. Jeg har jo faktisk rigtig meget at byde på, OG der er ingen som mig. Af hjertet TAK fordi I mindede mig om det. Nu går jeg sgu ud og 'owner' det. Det ER unikt (indenfor kultur og sundhedsfremme - et felt befolket stort set udelukkende af kulturfaglige) at være både sygeplejerske, kunsthistoriker og have en forskningsorienteret kandidat i sundhedsvidenskab fra Institut for Klinisk Medicin på Panum/KU.

Ikke mere lys under en skæppe og manglende tro på, at jeg kan formidle det blændende og fængslende. Jeg har givet helt slip på, at det skal være på en bestemt (tør) akademisk/videnskabelig måde, som bare fastlåser mig og gør det stift. Det skal være levende og spændende og det har jeg takket være jer allerede fået troen på, at det kan - nej vent! at det ikke bare kan være sådan, men at det bliver sådan!

TAK for jer! :-) fra

- Grith Rugaard, Direktør & Grundlægger ARTISANITAS

Hi Anne, Soulaima, and Henrik

Just a note to say how much I've enjoyed your course.

Although I'm already a working professional speaker the course gave me plenty of fresh inspiration. I've watched most of the episodes more than once.

Kay, Howtoliveindenmark.com

FAQ


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Du styrer helt selv, hvornår du starter, og hvornår du slutter. The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Hvordan lyder adgang for evigt? Efter du har tilmeldt dig, har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du vil - på alle dine devices.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Vi vil bestemt ikke have, at du er utilfreds! Så hvis du er utilfreds med dit køb, så kontakt os i løbet af de første 30 dage - så får du alle pengene retur.

Get started now!